colliecorner

Alla inlägg den 19 februari 2010

Av Marie - 19 februari 2010 16:23

Ja, då var det fredag..åter igen.

Älskling jobbar kväll idag, liksom igår och imorgon. Märkligt så tomt det kan kännas när han inte är hemma. Han andas liksom liv i hela stället. Min fina man. :)


I övrigt har det inte hänt så mycket av intresse idag.

Jag vaknade tidigt kan väl sägas. Redan 7:20 och var så täppt i näsan så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. När Gibson hörde att jag var vaken så vaknade givetvis han och sedan blev det inte mer sömn. :)

När klockan var 7:40 insåg jag att det inte var någon mening att försöka få stackaren att somna om så då gick jag upp och gjorde lite kaffe medan lillen åt sin mat och älskling fortfarande sov.

Kallt som attan är det idag också men trots det känns det ändå ganska skönt efter promenaderna. Man får lite ny energi trots att man tycker att all energi man har borde gå åt till att hålla värmen. :)


Sitter och funderar lite på vad man ska sysselsätta sig med. Såg lite film tidigare. Dels "Prinsessa" och sedan "Sherlock Holmes". Riktigt bra filmer..måste säga att Zandra Andersson som spelar rollen som Maja i "Prinsessa" är alldeles otroligt bra!!

Hon tolkade rollen så in i tusan bra och man kände verkligen med henne. Se den, om ni inte redan gjort det. :)

Tänkte först att jag skulle ta o städa till i garderoben men tror faktiskt jag ångrat mig. Jag vet ju att om jag börjar med det nu så tar det flera timmar innan det är klart. Inte så säker på att jag känner mig redo för det projektet just nu.

Tror det blir att jämföra lite bredbandsleverantörer istället. Den vi har är ju bland de bättre men...det har varit såååå segt nu ett tag så det känns som inte värt pengarna. Och inte är det ju billigt heller.

Jaja, vi får se vad det blir av det där.

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och sedan ta undan lite tvätt och efter det kolla lite jobb.


Kanske bjuder på en uppdatering lite senare.




Njut av den här underbara låten sålänge. :)

Ovido - Quiz & Flashcards