colliecorner

Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Marie - 22 februari 2010 10:23

Har visst varit lite dålig på att uppdatera nu ett tag. :)


Helgen var riktigt skön. Om man inte pratar om vädret. Då var helgen den värsta på mycket länge. Kan inte begripa vad meningen med sån väder ska vara. Inte nog med att det är -20 grader ute, nej..inte då. Det ska nämligen blåsa den värsta storm OCH snöa också. Helt vansinnigt! Finns få saker som gör mig på så dåligt humör som vädret. Det går ju nämligen, som bekant, inte att påverka ett skit. Det är så det är..gilla läget, tycker väl dom flesta. Men nej, jag tänker inte gilla läget. Långt ifrån. Jag avskyr läget som innebär att man måste mundera sig med så mkt kläder att man knappt kan röra sig, man ser inget för att ansiktet måste vara heltäckt så det inte fryser sönder och skulle man ens komma på tanken att ta av sig vantarna så behöver man inte förvänta sig att kunna använda händerna något mer den dagen. För att inte tala om när man får isklumpar till fötten och tårna är tappar.

Nu tänker ni: Det är du som klär dig dåligt!

Och ja, det kanske kan stämma..nån gång ibland. Men annars är jag faktiskt duktig på att klä mig varmt men trots det så letar sig snålblåst in.

Men nog om det..ville bara få det ur systemet. :)


Annars i helgen...

Ja, älskling har jobbat hela helgen, utom igår, och jag har faktiskt inte gjort så jättemkt. Har ju inte direkt varit väder för att husera utomhus så mkt. :)

Men i lördags var vi till mina svärföräldrar där det serverades indisk mat. Tikka- kyckling, ris och naanbröd från Gandhi. Jättegott och trevligt sällskap. Var lite synd dock att mitt goda humör trubbades av lite just när vi skulle åka och min bil inte startade. Så j-vla typiskt. Men det blir väl kanske så när den inte används på nån dag och bara står i trevliga hundra minusgrader. Nu hjälpte Tomas mig igår så tack gode gud så fick vi igång den (tack baby. :)) så nu står hon och värmer sig i garaget.


Igår var det något av en slappardag..vi var som sagt ut och startade upp min bil o efter det åkte jag ut till Inner en sväng med Gibson. Drack lite kaffe med käraste svärmor och sedan åkte jag hem igen. Satt halva kvällen och försökte få till intställning på T´s mobil så att man kan kolla mailen direkt i mobilen..men jaa, fick fan inte till det.

Är det någon som vet hur man gör?! (det är en SonyEricsson)

Vad jag menar är alltså....man går in i Meddelande-mappen och där ska man ju kunna kolla sin mail också..men vad ska man göra för inställningar??!! Får det inte alls att gå så jag skulle uppskatta om någon kom med lite lättförstådda tips. :)


Nu blir det lite kaffe och sedan ska jag ta itu med lite tvätt och dammsugning. Ska försöka att lägga in lite nya bilder senare så ni får väl dyka in då o då och kika. :)

Ovido - Quiz & Flashcards