colliecorner

Alla inlägg den 23 februari 2010

Av Marie - 23 februari 2010 12:25

Hallå hallå!

Tisdag idag och det blev väl kanske inte riktigt som det var planerat. Dels sov jag för länge. :S

Gibson tyckte vi skulle kliva upp strax efter 7 idag, men det tyckte banne mig inte jag. Så han fick helt enkelt lägga sig en stund till. Tyvärrhann klockan bli halv 9 innan jag vaknade till igen så det kändes som om jag sovit på tok för länge..har som blivit lite van att gå upp strax efter halv 8 o det är ju ganska skönt så.


Hade inplanerat lite småärenden idag, så imorse när jag gick ut med Gibs tänkte jag att jag skulle ställa in bilstackaren i garaget ett tag innan det var dags att åka. Men jaa..vi kan väl säga att jag fått planera om. Bilen kände inte för att starta nämligen. Och inte kan jag klandra "henne" när det är och varit så kallt nu ett tag. Stackars lilla röda. :/

Men det är då tur att jag har en himla snäll svärfar som alltid ställer upp så han ska komma lite senare och hjälpa mig att få igång den. Drygt bara när som här händer 2 ggr. inom loppet av 4 dagar. Som om det är någon därute som har alldeles för mycket pengar så vet ni ju nu att jag skulle behöva en ny bil. Gärna en liten kombi så att Gibson får sitt egna lilla krypin. ^^,

Jaja, som min älskade sambo säger: det lönar inte att störa sig för man kan ändå inte göra nåt åt det. Angående kylan, menar jag. :)

Vilket jag gjort väldigt mycket nu de senaste dagarna då det varit så in i helskotta kallt. Men finns väl kanske nån charm med det också. Man uppskattar ju mildare väder lite mer då kanske. :)


Har just varit ute med Gibs nu och träffad på vår trevliga granne och hennes söta Cavalier Milton. Han är som en toksöt liten nallebjörn. :)

Nu sitter jag med ännu en kopp (läs: mugg) kaffe och väntar på att bredbandsteknikern ska behaga dyka upp. Vi har ju haft problem med vårt internet bra länge nu och det roliga är att ända sedan jag ringde in och anmälde felet så har det gått ännu långsammare. Trodde inte ens att det var möjligt men det var det visst. Vi funderar o grunnar fram o tillbaka på att byta leverantör men det är ju som så mycket annat - man vet vad man har men inte vad man får. Tänk om det skulle gå ännu långsammare och så har man då bundit upp sig på typ 1 år eller liknande? Det vore ju himla trist. Men å andra sidan är det inte kul att ha det såhär heller. Mycket krångel, ibland slutar det att fungera helt. Och inte är det gratis heller.

Vad har ni för leverantör? Ni får hemskt gärna skriva och tipsa om vad ni har, om ni är nöjda, vad det kostar osv.

Känns som att det kan behövas lite rekommendationer faktiskt. Är ju en hel djungel att gå igenom allt och dessutom att försöka hitta det bästa.

Just nu ska vi ha en hastighet på 100 Mbit men vi befinner oss i princip alltid mellan 16-30 Mbit så då förstår ni nog varför vi käner oss en aning missnöjda. :)


Nu ska jag kasta in en maskin tvätt, diska och sedan dammsuga. Sen kommer nog svärfar med startkablar på ett tag.


För övrigt....den som har trevliga recept, bra låtar, sevärda filmer, ett snabbt internet eller egentligen vad som helst att rekommendera eller tipsa om får gärna skriva en rad. Sånt uppskattas alltid, vad det än är. :)

Den om känner för det får gärna ge lite feedback på bloggen också. Kanske jag bara sitter och dravvlar massa dynga här som ingen egentligen är intresserad av att läsa om. Om det finns nåt särskilt ni skulle vilja att jag tog upp till diskussion så gör jag gladeligen det! :)


Nu är det dags att göra lite nytta.

Auf wiedersehen!


  

Ovido - Quiz & Flashcards